Sunday, June 7, 2015

SLOW WEST: MIA TAINIA ΟΣΚΑΡΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ



Η ΤΑΙΝΙΑ...

Στα τέλη του 19ου αιώνα ο δεκαεξάχρονος Σκώτος αριστοκράτης Τζέι Κάβεντις ταξιδεύει στην άγρια δύση της Αμερικής, αναζητώντας την Ρόουζ Ρος, την γυναίκα δηλαδή που αγαπά. Να σημειωθεί σ’ αυτό το σημείο πως η Ρόουζ είχε ανακαστεί στο παρελθόν, λόγω κάποιου «ατυχήματος», να φύγει από τη χώρα όπου και διέμενε ο Τζέι, με τον πατέρα της.
Στην πορεία του να βρει την αγάπη της ζωής του, ο Τζέι θα συναντήσει τον αινιγματικό Σίλας Σέλεκ, έναν μυστηριώδη ταξιδιώτη, ο οποίος γίνεται ο πληρωμένος φύλακας και συνοδός του. Στην πορεία τους  συναντούν και τον Πέιν, τον αρχηγό μιας τρομακτικής συμμορίας παρανόμων.

...ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ...

Η “Slow West” είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του σκηνοθέτη Τζον ΜακΛίν και ήταν από τις πιο αξιόλογες ταινίες στο φετινό φεστιβάλ Σάντανς, αποσπώντας καλές κριτικές και κερδίζοντας το βραβείο της κριτικής επιτροπής στην κατηγορία του διεθνούς κινηματογράφου(μυθοπλασία). Αναμένεται επίσης να αποτελέσει μια απ’ τις ταινίες που θα πάει για όσκαρ.
Να επισημανθεί επίσης πως ο σκηνοθέτης Τζον ΜακΛίν είναι πρώην μέλος του συγκροτήματος των “Django Django” και αδερφός του μέλους της μπάντας, Ντέηβ ΜακΛίν. Ο σκηνοθέτης λοιπόν στράφηκε, όπως επισημαίνεται, στην μπάντα του αδερφού του για ένα τραγούδι του “soundtrack” της ταινίας, που το έχει αναλάβει ο “Jed Kurzel”.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Μάικλ Φασμπέντερ, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν σε δύο μικρού μήκους ταινίες με τον ίδιο σκηνοθέτη (“Man on a Motorcyle” και “Pitch Black Heist”), ο Κόντι Σμιτ-ΜακΦί (“Dawn of the Planet of the Apes”), ο Μπεν ΜέντελσονΟ σκοτεινός ιππότης: Η επιστροφή») και η Κάρεν Πιστόριους (“The Most Fun You Can Have Dying”).

Trailer






No comments:

Post a Comment