Sunday, December 7, 2014

DIY Χριστουγγενιάτικα Φαναράκια Από Χαρτί !

Ποιος δεν λατρεύει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα φαναράκια στον χώρο? Μετατρέπουν μέχρι και τον πιο απλό χώρο σε πιο ατμοσφαιρικό, πιο ρομαντικό, πιο μαγικό ! 


Στο παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσετε βήμα βήμα την διαδικασία κατασκευής Χάρτινου Αστεριού με βάση το Stars Pattern μοτίβο.
Διαλέξτε πιο από τα τρία σχέδια PDF σας αρέσει:
Paper Star Lantern Basic Pattern
Paper Star Lantern Cyrcles Pattern
Paper Star Lantern Stars Pattern



Οι δυνατότητες του χαρτιού είναι πάρα πολλές και πολύ δημιουργικές. Σε αυτό το DIY θα ασχοληθούμε με την κατασκευή Χάρτινου Φαναριού σε σχήμα Αστεριού. Είναι όμορφο να δημιουργούμε και να κατασκευάζουμε μαζί με τους αγαπημένους μας, οπότε μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια από τους φίλους ή τα παιδιά σας! Τα φαναράκια δημιουργούν ένα πιο άνετο, φωτεινό χώρο και προσφέρουν ζεστασιά και χαλάρωση. Τι πιο καλύτερο από ζεστή ατμόσφαιρα για το χειμώνα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα μπροστά από το τζάκι σας? Απολαύστε το !

Tips

  • Μπορείτε να διαλέξετε χρωματιστό χαρτόνι ή χαρτόνι με μοτίβο
  • Για μεγαλύτερου μεγέθους αστέρι, ζητήστε από τον βιβλιοπώλη να σας εκτυπώσει το μοτίβο σε μεγαλύτερο μεγέθους χαρτί (Αντί για Α4 σε Α3 ή Α2  ή Α1.) Όσο πλησιάζουμε προς το Α1 το μέγεθος του χαρτιού είναι μεγαλύτερο.
  • Μπορείτε να στολίσετε το Αστέρι χωρίς να βάλετε λαμπάκια στο εσωτερικό του, απλά σαν διακοσμητικό χώρου σε κάποιο ράφι ή την βιβλιοθήκη, ή ακόμα και στο χριστουγεννιάτικο δέντρο αφού το βάψετε χρυσό ή προσθέσετε λίγη χρυσόσκονη !
Στις εικόνες θα βρείτε ιδέες στολισμού αλλά και διάφορα μοτίβα. Μπορείτε να εκτυπώσετε το  Paper Star Lantern Basic Pattern και να αφήσετε την φαντασία σας να σας οδηγήσει σε καινούργια μοτίβα!


 





ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Ανδρώνη Δέσποινα

No comments:

Post a Comment