Tuesday, December 3, 2013

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας!!!

Οι Γιορτές πλησιάζουν!!! Η διάθεσή μας ανεβαίνει καθώς τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι περίοδος χαράς για όλο τον κόσμο. Τα πρώτα σημάδια αυτής της περιόδου είναι οι πανέμορφοι στολισμοί που αντικρίζουμε σε κάθε έξοδό μας, σε οτιδήποτε γύρω μας. Καταστήματα, δρόμοι, αλλά και τα ίδια μας τα σπίτια.


Ήρθε η ώρα να κατεβάσουμε το δέντρο , να βρούμε τα στολίδια μας και να ανάψουμε τα φωτάκια. Ας δούμε, λοιπόν, πώς μπορούμε να μετατρέψουμε το σαλόνι μας σ ε ένα γιορτινό ''σκηνικό''.






Εκτός από το δέντρο, το οποίο φυσικά αποτελεί το βασικό διακοσμητικό στοιχείο θα χρειαστούμε πολύ όμορφα στολίδια. Υπέροχα στολίδια θα βρείτε σχεδόν παντού, αν δεν έχετε, από εποχιακά μαγαζιά μέχρι σούπερ μάρκετ. Υπάρχουν πολλά σχέδια, σε πολλά υλικά και χρώματα. Τσόχινα,πήλινα, μεταλλικά, ποικιλία να επιλέξετε ότι σας αρέσει.





Γιρλάντες & Κορδέλες

Απλές, φανταχτερές  για όλες τις προτιμήσεις. Διαλέξτε ένα σχέδιο το οποίο να ταιριάζει με τα στολίδια που έχετε τοποθετήσει  στο δέντρο σας. Μην επιβαρύνετε το δέντρο με πολλών ειδών κορδέλες ή γιρλάντες, φροντίστε να υπάρχει μία ισορροπία στον στολισμό.


Φωτάκια
Λευκά ή  αλλιώς του πάγου, κίτρινα και χρωματιστά.  Ανάλογα το τι σας αρέσει θα επιλέξετε το φως που θέλετε να έχει το δέντρο σας. Τα κίτρινα φωτάκια πάντα φέρνουν μία ζεστασιά στο χώρο, αλλά βέβαια και τα άλλα φωτάκια είναι ιδιαίτερα. Η επιλογή δική σας!

Διακοσμητικά Χώρου
Πολλά διακοσμητικά χώρου  μπορείτε να προσθέσετε  στο σαλόνι σας. Χριστουγεννιάτικες φιγούρες, λουλούδια στα βάζα σας, τραπεζομάντιλα και κεριά. Τα κεριά δίνουν ζεστασιά στο χώρο και μπορείτε να διαλέξετε αρωματικά ,τα οποία θα αρωματίζουν το σαλόνι σας.







Κεριά με αποξηραμένα φρούτα και κανέλα θα αρωματίσουν τέλεια τον χώρο σας!!!



Στολίστε τα τζάκια σας!!!




Τα παράθυρά σας!!!


Βάλτε στα βάζα σας το λουλούδι των Γιορτών, το αγαπημένο Αλεξανδρινό με το υπέροχο κόκκινο χρώμα του!!!


Διακοσμήσετε την πόρτα του σπιτιού σας με ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο στεφάνι!!!

Όλα αυτά είναι πολύ όμορφα αυτές τις ημέρες. Προσπαθήστε να φτιάξετε την ψυχολογία σας με αφορμή τις γιορτές. Βάλτε χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο ραδιόφωνο και στολίστε, διακοσμείτε το χώρο σας. Φωτίστε το δέντρο σας, ανάψτε τα κεριά, δώστε ζεστασιά γύρω σας και στις καρδιές σας.

Καλές Γιορτές με Υγεία & Δημιουργικότητα








Κείμενο:  Σκουλή Σοφία Μαρία 

No comments:

Post a Comment