Monday, December 2, 2013

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με "άρωμα" από το Λευκό Οίκο!






Ο Λευκός Οίκος μοιάζει συχνά να είναι το επίκεντρο του κόσμου. Ειδικά τα Χριστούγεννα φημίζεται αφού η χριστουγεννιάτικη διακόσμησή του διαμορφώνει τις τάσεις ενώ η παρουσίαση των χώρων του σχεδόν σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη των γιορτών! Εν αναμονή των φετινών στολισμών που αναλαμβάνει η Πρώτη Κυρία ας ρίξουμε μια ματιά στο στολισμό του Λευκού Οίκου το 2009 που άφησε εποχή!





Το λεγόμενο Blue Room είναι το δωμάτιο όπου στολίζεται το μεγαλύτερο δέντρο στην προεδρική κατοικία και όλοι οι Πρόεδροι της Αμερικής έχουν φωτογραφηθεί τα Χριστούγεννα μπροστά στο δέντρο που επιμελήθηκαν οι Πρώτες Κυρίες!  Το 2009 η Michelle Obama επέλεξε μπλε χρώματα στο δέντρο και το σύνθημα "Shine, Give, Share".






Άλλο ένα ιστορικό δωμάτιο το Κόκκινο, όπως ήταν φυσικό "ντύθηκε" στα κόκκινα ώστε να είναι ασορτί με τον κλασικό διάκοσμό του!






Ιδιαίτερης φροντίδας τυγχάνει το πορτραίτο του Κένεντι που διακοσμείται ανάλογα με την περίσταση!






Το δωμάτιο με τις πορσελάνες έχει και αυτό το δικό του δέντρο σε παραδοσιακό κόκκινο χρώμα για τα στολίδια του και εντυπωσιακό διάκοσμο στην τραπεζαρία!






Οι διάδρομοι του Λευκού Οίκου δεν υπολείπονται σε λαμπρότητα. Δέντρα με πολλά λαμπάκια και γιρλάντες γύρω από τις πόρτες δίνουν το μήνυμα ότι είναι Χριστούγεννα και στην προεδρική κατοικία!






Η επίσημη αίθουσα δεξιώσεων με το επιβλητικό πορτραίτο του Λίνκολν διακοσμήθηκε στα χρυσά με πινελιές από λευκά Αλεξανδριανά, ώστε να δίνει το ύφος πολυτέλειας και αρχοντιάς.



Η επίσημη αίθουσα δεξιώσεων με το επιβλητικό πορτραίτο του Λίνκολν διακοσμήθηκε στα χρυσά με πινελιές από λευκά Αλεξανδριανά, ώστε να δίνει το ύφος πολυτέλειας και αρχοντιάς.




Το 2009 η Πρώτη Κυρία θέλησε να κάνει τη διαφορά στολίζοντας μια μικρογραφία του Λευκού Οίκου φτιαγμένη από τζίντερμπρεντ ενώ διάφορες άλλες κατασκευές από γλυκά σε μορφή δέντρου περιέβαλαν το τεράστιο ομοίωμα!




πηγη:tlife.gr















No comments:

Post a Comment