Tuesday, December 10, 2013

Τα χειροποίητα παραδοσιακά καλλυντικά Ωκυρρόη

Τα χειροποίητα παραδοσιακά καλλυντικά Ωκυρρόη  είναι  φτιαγμένα απ;o αγνά αιθέρια έλαια και βότανα.Τα έλαια των αρωματικών φυτών είναι γνωστά από την αρχαιότητα για την θεραπευτική τους χρήση.Τα αιθέρια έλαια προσφέρουν τη δυνατότητα αντιμετώπισης καθημερινών μικροπροβλημάτων με φυσικό τρόπο, για αυτό και είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για το σώμα και την ψυχολογία μας.


Προιόντα που μπορείτε να βρείτε σε μας: 
Λάδια σώματος αρωματικά με αιθέρια έλαια για μασάζ, κρέμες και λάδια θερμαντικά για αδυνάτισμα, κρέμες προσώπου, λοσιόν προσώπου, αρωματικά χώρου, θεραπευτικά προιόντα ( για μυικούς πόνους ,για αρθριτικά , για αυπνίες  για πόνους περιόδου) after shave , στοματικό διάλυμα,spray μαλλιών καθώς και σαπούνια για το πρόσωπο και το σώμα!
Στόχος μας είναι όσο μπορούμε να αποφεύγουμε τα χημικά καλλυντικά που δημιουργούν διάφορες παθήσεις και αρρώστιες του δέρματος.
Στα προιόντα μας δεν χρησιμοποιούνται χημικά και συντηρητές , δεν δοκιμάζονται σε ζώα , σεβόμαστε το περιβάλλον  και χρησιμοποιούμε πάντα ανακυκλώσιμες συσκευές!!!
https://www.facebook.com/okirroi?hc_location=stream



Peeling σώματος με αγνά φυσικά υλικά. Για κανονικά , ξηρά και ευαίσθητα δέρματα. Μυρωδιές : μέλι ( για ενυδάτωση) , μπισκότο , λεβάντα (για ευαίσθητα δέρματα) μέντα (αποτοξινώτικο) Περιέχουν βότανα, αιθέρια έλαια και αμυγδαλέλαιο ή ελαιόλαδο δικιάς μας παραγωγής



Αρώματα με αιθέρια έλαια και βάση το αμυγδαλέλαιο, σε μορφή roll on. 10 ml pocket size


Άρωμα από αγνό ακατέργαστο μελισσοκέρι σε μορφή κεριού Μυρωδιές : Ινδικό γιασεμί, νυχτολούλουδο, καρύδα, σοκολάτα, σοκολάτα - μέντα, ή ζητείστε τη μυρωδιά της αρεσκείας σας!



Δαφνέλαιο για τα μαλλιά εμποτισμένο με αιθέρια έλαια. Το δαφνέλαιο είναι εκχύλισμα φύλλων δάφνης σε ελαιόλαδο, και είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε και λιπαρά οξέα.Είναι αντισηπτικό σταματάει την τριχόπτωση προστατεύει και ενισχύει τη δομή της τρίχας χαρίζει όγκο,και δίνει λάμψη .Προστατεύει την τρίχα κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Εφαρμογή : 1 φορά την εβδομάδα ή μια στις 15 μέρες. Απλώστε μικρή ποσότητα στα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες και κάντε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, τυλίξτε τα μαλλιά σας με ζεστή πετσέτα και αφήστε το να δράσει για μια ώρα τουλάχιστον (η ζέστη ενισχύει την τονωτική και θεραπευτική δράση του). Εάν έχετε την χρονική δυνατότητα αφήστε τα έτσι όλο το βράδυ και το πρωί λουστείτε κανονικά. Έχετε ωστόσο υπόψη ότι, αν τα μαλλιά σας είναι πολύ λιπαρά, ενδέχεται η χρήση του δαφνέλαιου να βαρύνει την τρίχα και να εντείνει τη λιπαρότητα. Το «μυστικό» για να απαλλαγείτε πιο εύκολα από το λάδι μετά τη θεραπεία είναι να μη βρέξτε τα μαλλιά πριν βάλετε το σαμπουάν. Ρίξτε όσο σαμπουάν χρειάζεστε στην παλάμη σας, αναμείξτε το με λίγο ζεστό νερό και μετά απλώστε το στα λαδωμένα μαλλιά.Η χρήση μαλακτικής κρέμας μετά το λούσιμο δεν είναι απαραίτητη αφού  οι μαλακτικές ιδιότητες του δαφνέλαιου θα σας δώσουν μαλλιά για απαλό βούρτσισμα.



Κρέμα ημέρας για μεικτά και ξηρά δέρματα με αιθέρια έλαια. Βασικά συστατικά είναι η βιταμίνη Ε, νερό από άνθη πορτοκαλιάς ή τριανταφυλλιάς , υαλουρονικό οξύ , αλόη. Για κάθε δέρμα η σύσταση είναι διαφορετική σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματος σας .


Λάδι από ιπποφαές και λάδι πορτοκαλιάς! Αντιγηραντικό αντιοξειδωτικό ,ενυδατώνει τα ξηρά δέρματα, χαρίζει άμεση φυσική λάμψη χωρίς να λαδώνει. Μεγάλη περιεκτικότητα σε Ω3, Ω7 και βιταμίνη Ε και 159 αντιοξειδωτικά. Για όλους τους τύπους δέρματος.

Λιπ μπάλμ για τα χείλη σε γεύσεις : τρούφα σοκολάτα, λευκή σοκολάτα με κομματάκια σοκολάτας, μερέντα, μέλι, καρύδα και άλλες πολλές λαχταριστές γεύσεις!

Και έρχονται ακόμα περισσότερα!!

No comments:

Post a Comment