Wednesday, November 27, 2013

ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!

Σε λίγες μέρες από τώρα θα αποχαιρετήσουμε τον Νοέμβρη και θα καλωσορίσουμε με χαρά το Δεκέμβρη ,ένα μήνα που οι περισσότεροι από εμάς λατρεύουν γιατί κατακλύζεται από γιορτές με σημαντικότερη όλων τα Χριστούγεννα!
Γιορτή της αγάπης,της χαράς,με ένα διαφορετικό πνεύμα πιο γεμάτο πιο μαγικό που μας  μεταφέρει σε ένα αλλιώτικο κλίμα έξω από την μουντή καθημερινότητα!
Οι δρόμοι και τα καταστήματα είναι γεμάτα χριστουγεννιάτικα στολίδια και φανταχτερά γιορτινά κομψοτεχνήματα , που μας καλούν να τα ακολουθήσουμε δημιουργώντας και εμείς το δικό μας χριστουγεννιάτικο μαγικό κόσμο είτε αυτό είναι το σπίτι μας είτε η επαγγελματική μας στέγη.
Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε ένα από τα βασικά στοιχεία του χριστουγεννιάτικου στολισμού το δένδρο! 

 Μέσα από το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί θα δείτε πολλούς και εναλλακτικούς τύπους δένδρων ,σε ότι έχει να κάνει με  το στυλ,το μέγεθος και το χρώμα , ώστε να σας βοηθήσουμε  να διαλέξετε το κατάλληλο για το δικό σας χώρο και τα δικά σας προσωπικά γούστα!!
































Κάθε δένδρο αξίζει να είναι μοναδικό!Με την φαντασία και το κέφι σας, σας ευχόμαστε να δημιουργήσετε το ομορφότερο χριστουγεννιάτικο δένδρο που θα ζεσταίνει εσάς και τους γύρω σας! 




κειμενο:Πάτρα Τσορμπατζόγλου


No comments:

Post a Comment