Tuesday, December 16, 2014




Θέλοντας να αποχαιρετήσουν το 2014, το ανοιχτό τοπίο πολιτισμού Artscape Athens και ο χώρος τέχνης Art 10 Gallery, διοργανώνουν την πρώτη Artmarket, εικαστική έκθεση και αγορά στην περιοχή της Πλατείας Αμερικής.
Στην πρώτη χρονιά του θεσμού Artmarket #2014, συμμετέχουν 14 παλαιότεροι και νέοι καλλιτέχνες που εκπροσωπούν διαφορετικά πεδία εικαστικής έκφρασης. Ο χώρος της Artscape Athens, φιλοξενεί στις αίθουσές του ζωγραφική έκθεση, συνθέσεις κολάζ, φωτογραφία, κεραμικά και δημιουργίες εικαστικών αντικειμένων.
Σκοπός της Artmarket είναι να φέρει σε άμεση επαφή το κοινό με τους καλλιτέχνες, χωρίς την παρουσία μεσαζόντων και να δημιουργήσει ένα δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ τους.
Ως αποτέλεσμα, η μικρή εικαστική μας αγορά αποσκοπεί στην προώθηση ενός προσβάσιμου εικαστικού πεδίου και στη διαμόρφωση ενός δυναμικού δικτύου καλλιτεχνών από όλη την Ελλάδα, το οποίο θα σχηματίσει τις προϋποθέσεις για μελλοντικές συνεργασίες, προβάλλοντας τις δυνατότητες και δεξιότητες της Ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής.
Κατά τη διάρκεια της Artmarket #2014, διοργανώνουμε τις παράλληλες δράσεις "Artmarket Party", κάθε βράδυ 19:00-22:00 και «Artmarket & Δρόμοι Ζωής». Στόχος των δράσεων είναι η απόλαυση των γιορτών, κερνώντας κάθε βράδυ τους επισκέπτες ένα ποτήρι κρασί ή glühwein, συντροφιά με μουσική και καλή παρέα, ενώ ταυτόχρονα συγκεντρώνουμε τρόφιμα που θα δοθούν στην εθελοντική οργάνωση Δρόμοι Ζωής για την ενίσχυση του προγράμματος «Φροντίδα».
Συντελεστές
Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Βαγγέλης Αγναντόπουλος, Άγγελος Ανδρέου, Μαρία Αργυρακοπούλου, Αναστασία Ασβεστά, Λεωνίδας Γλυνός, Βούλα Δασκαλοπούλου, Ιφιγένεια Ηλιάδου, Νατάσα Καλογεροπούλου, Χριστίνα Κωβαίου, Θοδωρής Λαουρδέκης, Ισμήνη Μητσοτάκη, Κατιάννα Ξανθάκη, Δέσποινα Παπά, Ευαγγελία Σουλιώτη
Πληροφορίες εκδήλωσης
Artscape Athens
Μοσχονησίων 5, Πλατεία Αμερικής, Αθήνα 112 52, 211 1829117,
19, 20 & 21 Δεκεμβρίου 2014, 10:00 – 22:00

Εγκαίνια: Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, 19:00 - 22:00

Κάθε βράδυ ακολουθεί mini πάρτυ με κέρασμα 1 ποτήρι κρασί ή glühwein
Είσοδος ελεύθερη
- See more at: http://www.elculture.gr/exhibitions/artmarket-2014-997810#sthash.mMfxSZ4p.dpuf

No comments:

Post a Comment