Wednesday, February 12, 2014

Παραδοσιακό στιλ από την ΙΚΕΑ σε φωτεινές ή σκούρες αποχρώσεις. Η επιλογή είναι δική σας!

Αυτόν το μήνα η ΙΚΕΑ αγκαλιάζει την κλασική κομψότητα του παραδοσιακού στιλ και εμπλουτίζει τις σειρές της με το άνετο, σοφιστικέ, παραδοσιακό στιλ με ακόμα περισσότερα προϊόντα σε φωτεινούς ή σκούρους συνδυασμούς!

Εμπνευστείτε από τη φωτεινή και ήρεμη πλευρά του παραδοσιακού στιλ. Αυτή η απαλή και σοφιστικέ έκφραση του παραδοσιακού στιλ, χαρακτηρίζεται από πλήθος υφασμάτων με εμπριμέ /λουλουδάτα και καρό μοτίβα, περίτεχνους καθρέφτες και φωτιστικά, καθώς και έπιπλα με καμπύλες σε λευκά και παστέλ χρώματα. Πολλά από τα υφάσματα χρησιμοποιούν ειδικά επιλεγμένα μοτίβα από το Μουσείο Υφασμάτων (Musée de l’Impression sur Êtoffes) στη Γαλλία. Οι παπλωματοθήκες HÅLLROT, PÄRLHYACINT και RÖDBINKA, μαζί με την κουρτίνα INGMARIE και το μαξιλάρι HEDBLOMSTER, συνδυάζουν την άνεση και τη λειτουργικότητα, με τα αυθεντικά μοτίβα από την ιστορική συλλογή του Μουσείου.

Το παραδοσιακό στιλ σε πιο σκουρόχρωμους συνδυασμού, χαρακτηρίζεται από υφάσματα με πλούσια, λεπτομερή σχέδια, σε βαθύ μπλε χρώμα, καρό σχέδια και αποχρώσεις του καφέ, που συμπληρώνουν ιδανικά τα έπιπλα από ξύλο ή μέταλλο, σε σκούρο καφέ ή γκρι χρώμα. Το στιλ αυτό είναι εμπνευσμένο από την αποικιακή Νέα Αγγλία του 19ου αιώνα και την Ασιατική κεραμική τέχνη, αλλά παρουσιάζει και στοιχεία από το “μποέμ” στιλ του Παρισιού το 1920.
Η νέα συλλογή περιλαμβάνει είδη όπως το ύφασμα με το μέτρο και το κάλυμμα μαξιλαριού BLÅVINGE ή την παπλωματοθήκη SÖTBLOMSTER με μοτίβα λουλουδιών, που συνδυάζονται υπέροχα με αγαπημένα κομμάτια όπως ο καναπές YSTAD, το τραπέζι με πτυσσόμενα φύλλα INGATORP ή την καρέκλα από ρατάν ÄLMSTA.
Αντιπροσωπευτικό δείγμα της νέας συλλογής αποτελεί το νέο μπλε καρό κάλυμμα RUTNA για τον καναπέ EKTORP, ένα κλασικό αγαπημένο κομμάτι. Ο καναπές EKTORP με το κάλυμμα RUTNA συνδυάζεται ιδανικά με τα νέα καλύμματα μαξιλαριού FJÄLLJUNG και το χαλί VILSUND σε μπλε χρώμα, εμπνευσμένα από τη φύση. 









Επισκεφτείτε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ και «μεταμορφώστε» το χώρο σας, όπως τον ονειρεύεστε.  

No comments:

Post a Comment