Sunday, November 24, 2013

Highgate by TG Studio

Highgate είναι μια κατοικία που βρίσκεται στο Λονδίνο, Αγγλία και σχεδιάστηκε από TG Studio .

To  γοητευτικό  εξωτερικό  του δίνει τόπο σε ένα  ευκρινώς σύγχρονο εσωτερικό , με μεγάλα παράθυρα και φεγγίτες για να αφήσει το φυσικό φως .














" Αυτή η  σύγχρονη μονοκατοικία σε ένα ιδιωτικό κτήμα στο Βόρειο Λονδίνο έχει μεταμορφωθεί πλήρως - από το σκοτάδι και άψυχο σε μια όαση.Δροσερό, ήρεμο και σύγχρονο . Thomas Griem , Διευθυντής Σχεδίασης της TG Studio , με την αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό γραφεία στο Λονδίνο , έχει σχεδιάσει ένα όμορφο σπίτι με την τελείως αναδιοργάνωση της εσωτερικής διάταξης για να αφήσει το φυσικό φως να ρέει μέσα από κάθε γωνιά του σπιτιού .

Thomas αντιμετωπιστεί η σύντομη για να δημιουργήσετε ένα λαμπερό και φωτεινό χώρο και να αξιοποιήσουν στο έπακρο την ασυνήθιστη διάταξη σχεδιάζοντας μια νέα κεντρική σκάλα , που συνδέει τα έξι ημι- επίπεδα του κτιρίου .

Μια μινιμαλιστική σχεδίαση με γυάλινα κιγκλιδώματα και χλωμό πέλματα από ξύλο συνδέει τα άνω τρεις ορόφους, που αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια με τους κάτω ορόφους αφιερωμένη για να ζει , το μαγείρεμα και το φαγητό . Η σκάλα σχεδιάστηκε ως ένα κομβικό σημείο , αυτό που βλέπετε από κάθε δωμάτιο του σπιτιού .

Η χρήση του γυαλιού επιτρέπει το φυσικό φως να πλημμυρίσει όλο το σπίτι , ένα χαρακτηριστικό που ήταν στο επίκεντρο της σύντομης του νορβηγικού ιδιοκτήτη . Οι σκανδιναβικές ρίζες του ιδιοκτήτη αντανακλάται σε κάθε πτυχή του σχεδιασμού αποκλειστικά λευκούς τοίχους και οροφές και άσπρο χρωματισμένο πευκόφυτο ως σκηνικό για τα έπιπλα , έπιπλα και αξεσουάρ σε φυσικά υλικά , όπως λινό , χλωμό ξύλο , γυαλί και πέτρα , όλα σε λευκό και ουδέτερα χρώματα .

Ο επάνω όροφος έχει ένα εντυπωσιακό ύψος της οροφής των έξι μέτρων , όπου ένα τεράστιο πολυέλαιο στο χειροποίητο κρύσταλλο κάνει ένα θαυμάσιο παιχνίδι του φωτός στους τοίχους . Το δράμα του πολυελαίου καθώς και τη συλλογή του ιδιοκτήτη της σύγχρονης τέχνης που εκτίθενται προσθέτει σε όλη την προσωπικότητα και εξυπνάδα για να ολοκληρωθεί τέλεια μια πολύ επιτυχημένη μεταμόρφωση .























Σχόλια Thomas Griem , " Για να δημιουργήσετε ένα μινιμαλιστικό εσωτερικό χωρίς να εμφανίζεται κρύο και απρόσωπο είναι δύσκολη και βασίζεται σε ένα πολύ καλά εκτελεσμένο διάταξη , ποικιλία φινιρισμάτων και άφθονο χώρο αποθήκευσης ! . Όταν μόνο ένα μη - χρώματος επιτρέπεται (λευκό) το βάθος του σχεδιασμού μπορεί να αντανακλάται μόνο στο θεατή από την επιφάνεια των υλικών. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που κάνει .

Σε αυτό το έργο χρησιμοποιήσαμε ματ λευκό χρώμα του τοίχου , αντανακλαστική λευκή πέτρα και κουζίνα μονάδες , μαλακό και βιολογικό άσπρο λεκιασμένο ξύλο σανίδες δαπέδου , ​​μαλακά λευκά είδη και see-through θολό λευκό ύφασμα κουρτίνας . "





 Photos by: Philip Vile
 homedsgn










No comments:

Post a Comment