Friday, November 22, 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ BAZAAR ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το κλίμα γίνεται ολοένα και πιο γιορτινό.Το αίσθημα της αλληλεγγύης και της βοήθειας φουντώνει αυτό το διάστημα σε όλες τις καρδιές γι αυτό και εμείς θα σας παρουσιάζουμε στην σελίδα μας  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΆΤΙΚΑ BAZAAR ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΌ ΣΚΟΠΌ στα οποία όλοι μπορούμε να παραβρεθούμε και να προσφέρουμε λίγο από αυτό που μπορούμε. Γιατί μην ξεχνάμε η σκέψη και η κίνηση μετράει και όχι η ποσότητα!!


 Χριστουγεννιάτικο baaar στην Τεχνόπολη

Το Σωματείο Σ.Ο.Ζ.Ο για τα παιδιά μας καλεί όλους στο χριστουγεννιάτικο Bazaar του, με χειροποίητες δημιουργίες από την οικογένεια Σ.Ο.Ζ.Ο, όπως κούκλες, κοσμήματα, τσάντες, χριστουγεννιάτικα στολίδια, γλυκά, εσάρπες και άλλα πολλά, ώστε να ενημερωθούμε και να συνδράμουμε στο έργο του, που έχει στόχο να βοηθήσει και να συμπαρασταθεί υλικά, ψυχικά και με διακριτικότητα και σεβασμό στα παιδιά και τις οικογένειές τους.
Πληροφορίες: «Τεχνόπολις» Γκάζι, Αίθουσα «Δ13», Πειραιώς 100, Γκάζι, Αθήνα, 2/12-4/12, 10.00-22.00, είσοδος ελεύθερη.







 Χριστουγεννιάτικο bazaar από το ξεblogάρισμα

Με σκοπό την ενίσχυση των άπορων κρατουμένων και των παιδιών που ζουν με τις φυλακισμένες μητέρες τους στις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θήβας, η ομάδα bloggers ξεblogάρισμα διοργανώνει χριστουγεννιάτικο bazaar με χριστουγεννιάτικα χειροποίητα είδη δώρων, παραδοσιακά προϊόντα, ρούχα, βιβλία κ.ά., σε συμβολικές τιμές. Στη διάρκεια του bazaar επίσης, θα συλλέγονται είδη πρώτης ανάγκης για τις φυλακισμένες και τα παιδιά όπως: πάνες, είδη παιδικής περιποίησης, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες, χαρτί υγείας κ.λπ.
Πληροφορίες: Cabaret Voltaire, Μαραθώνος 30, Μεταξουργείο, 3 /12-4/12, ώρες λειτουργίας: Σάββατο 11.30 με 20.00, Κυριακή 11.00 με 17.00, http://xeblogarisma.blogspot.com/ .




14ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Παζάρι με φιλανθρωπικό σκοπό

 Κάνε τις πρώτες αγορές σου εν όψει των εορτών και στήριξε με τον καλύτερο τρόπο το φιλανθρωπικό έργο του Σωματείου, που θα βοηθήσει με τα έσοδα του Bazaar τον Παιδικό τους Σταθμό αλλά και την όλη προσπάθεια που καταβάλλουν.

Το 14ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Παζάρι θα λάβει χώρα στο Helexpo Palace της Λ. Κηφισίας στις 23 και 24 Νοεμβρίου, από τις 10πμ έως τις 8 μμ. 


  H Μαρί Κυριακού εγκαινίασε ακόμη μία - φιλανθρωπικού περιεχομένου


Σε συνεργασία με το κοσμηματοπωλείο Elle Amber και την Ελίνα Αναγνωστοπούλου. Μαζί δημιούργησαν κοσμήματα και γούρια, τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου στο Ίδρυμα "Εστία κοριτσιού Φιλοθέη η Αθηναία". Τα κοσμήματα έχουν αποτυπωμένη τη φιγούρα του αγαπημένου ήρωα των παιδιών Μάικ Φασολάκη και την καρδιά της εκπομπής "Με αγάπη"

 
 Στο Golden Hall στο Μαρούσι ολες τις ημέρες των εορτών  μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε και εσείς προσφέροντας!

No comments:

Post a Comment