Cheesecake Nηστίσιμο
YΛΙΚΑ
500 ml κρέμα γάλακτος φυτική
1 φλ. ζάχαρη άχνη
1 φακελάκι ζελέ
2 1/2 πακέτα μπισκότα νηστίσιμα
1/2 κούπα νερό
1 κουταλιά κακάο
250γρ μαργαρίνη
200γρ μαρμελάδα
1/2 κούπα νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιμάζουμε το ζελέ με 1 κούπα ζεστό νερό και 1/2 κούπα κρύο. Το αφήνουμε να κρυώσει καλά. Χτυπάμε την κρέμα σε σαντίγη με 1 κούπα άχνη και ενσωματώνουμε με το ζελέ. Tο ζελέ θα πρέπει να είναι κρύο αλλά ακόμα σε υγρή μορφή.
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι, να γίνουν σα σκόνη και τα ανακατέυουμε μέσα σε τάπερ ή ταψί ή τσέρκι 35Χ25, με το κακάο τη λιωμένη μαργαρίνη και την 1/2 κούπα νερο. Το στρώνουμε καλά χωρίς να το πατήσουμε πάρα πολύ. Στρώνουμε πάνω την σαντιγή.
Χτυπάμε την μαρμελάδα με την 1/2 κούπα νερο στο μούλτι και καλύπτουμε με αυτήν την κρέμα.
No comments:
Post a Comment