Thursday, February 25, 2016

Το loft της Naomi Watts και του Liev Schreiber στo 

Manhattan της Νεας Υορκης 

Δύο αγαπημένοι χολιγουντιανοί ηθοποιοί με κινηματογραφικές επιτυχίες στο ενεργητικό τους αλλά και δύο παιδιά άνοιξε το υπέροχο σπίτι του στη Νέα Υόρκη αποκλειστικά στο αμερικανικό περιοδικό Architectural Digest. 
Πρόκειται για ένα μοναδικό loft στο Μανχάταν που όπως αποκαλύπτει η ηθοποιός ανακαινίστηκε με πολύ κόπο αφού λίγο καιρό μετά την αγορά του το οίκημα χτυπήθηκε από τον τυφώνα Sandy. Έτσι πήρε τουλάχιστον 2 χρόνια για να αλλαχτεί και να γίνει κατοικίσιμο. 

Το ζευγάρι απευθύνθηκε στο γραφείου Ashe + Leandro προκειμένου να επανασχεδιαστεί και να ανακαινιστεί το σπίτι τους. Οι εργασίες έπρεπε να είναι ταχύτατες και πράγματι ολοκληρώθηκαν μέσα σε 10 μήνες. 
Τα δύο lofts στην περιοχή Tribeca της Νέας Υόρκης μετατράπηκαν σε ένα ιδανικό περιβάλλον για μια οικογένεια, το οποίο χαρακτηρίζεται από μία cozy ατμόσφαιρα. Μία σειρά από πλακάκια τα οποία σχηματίζουν ασπρόμαυρα γραφικά μοτίβα καταλήγει στη γυάλινη είσοδο του διαμερίσματος συνδυάζοντας στοιχεία από την προσωπικότητα της Watts και του Schreiber.

Το σπίτι βασίζεται σε μία ουδέτερη χρωματική παλέτα με μία μικρή δόση έντονων αποχρώσεων στο χώρο της βιβλιοθήκης. Ο φωτισμός παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς τα περισσότερα δωμάτια διαθέτουν και από μία φωτιστική κατασκευή. 
Οι διακοσμητές συνεργάστηκαν με τη Watts στην επιλογή των κατάλληλων επίπλων και διακοσμητικών που θα δημιουργούσαν έναν πιο θερμό χώρο κατάλληλο για στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι. Μικρά χαλιά, καναπέδες με βελούδινη επένδυση, καρέκλες με δέρμα και βοηθητικά τραπέζια συνθέτουν τη διακόσμηση του σαλονιού. 

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικό. Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν την εκπληκτική δουλειά που έγινε και αποκαλύπτουν ένα υπέροχο σπίτι με μοναδικές λεπτομέρειες!


 

 

 

 

No comments:

Post a Comment