Monday, June 29, 2015

"MΑGIC MIKE XXL": "KAYTOΣ" ΙΟΥΛΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΣΑΝΙΓΚ ΤΕΪΤΟΥΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ



ΣΥΝΟΨΗ TΗΣ TAINIAΣ
Το «Magic Mike XXL» ξαναβρίσκει τον Μάικ 3 χρόνια αφότου εγκατέλειψε την καριέρα του ως στρίπερ, ενώ βρίσκονταν στο απόγειο της. Μόνο που αυτή τη φορά, οι υπόλοιποι «Βασιλιάδες» έχουν αποφασίσει ότι έχει έρθει η ώρα να εγκαταλείψουν και εκείνοι την ενεργό δράση, αλλά με στυλ: κάνοντας δηλαδή μια τελευταία παράσταση στο Μίρτλ Μπιτς με επικεφαλής τον θρυλικό Μάτζικ Μάικ! Στον δρόμο για την τελευταία τους αυλαία, μεταξύ Τζάκσονβιλ και Σαβάνα και μεταξύ νέων φίλων και παλιών γνώριμων, ο Μάικ και η υπόλοιπη παρέα θα μάθουν μερικές νέες φιγούρες αλλά και καινούργιους τρόπους για να απαλλαγούν από το παρελθόν…

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ TOYΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Τη θέση του Στίβεν Σόντερμπεργκ, που σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία "Magic Mike", παίρνει ο Γκρέγκορι Γιάγκομπς στο σήκουελ "Magic Mike XXL".Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ αναλαμβάνει αυτή τη φορά την εκτέλεση παραγωγής του σήκουελ, τη διεύθυνση φωτογραφίας καθώς και το μοντάζ.
Ένα εξαιρετικό επίσης κομμάτι της ταινίας αποτέλεσαν επίσης οι χορογραφίες, οι οποίες εκτός από πρωτότυπες, σέξι και δυναμικές έπρεπε να ταιριάζουν και με τους βασικούς χαρακτήρες και την πλοκή. Η Άλισον Φολκ και η βοηθός χορογράφος Τερέζα Εσπινόζα, εργαζόμενες προς την κατεύθυνση αυτή, συζήτησαν διεξοδικά τόσο με το καστ όσο και με τον υπεύθυνο μουσικής επένδυσης Σίζον Κεντ, προκειμένου να «χτίσουν» την κάθε χορογραφία, βήμα-βήμα, προσαρμόζοντάς την στον κάθε χαρακτήρα και στις ικανότητες του κάθε ηθοποιού.

 Οι πρωταγωνιστές του «Magic Mike», Τσάνινγκ Τέιτουμ, Ματ Μπόμερ, Τζο Μανγκανιέλο, Κέβιν Νας, Άνταμ Ροντρίγκεζ και Γκάμπριελ Ινγκλέσιας ξανασυναντιούνται στη μεγάλη οθόνη στο πολυαναμενόμενο σήκουελ "Magic Mike XXL". Στην ταινία θα δούμε επίσης τους Ελίζαμπεθ Μπανκς («The Hunger Games»), Ντόναλντ Γκλόβερ, Άμπερ Χερν, Άντι ΜακΝτάουελ, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ και Μάικλ Στράχαν.

Όλοι οι ηθοποιοί είναι έτοιμοι για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας στην "Leicester Square", στο Λονδίνο, σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου. Να σημειωθεί πως εκτός απ' την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στις ελληνικές αίθουσες στις 9 Ιουλίου, η ίδια ταινία θα προβληθεί αποκλειστικά μέσα από το "Athens Open Air Film Festival" στις 6 Ιουλίου...

Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=tAo-Lx4uAoI












No comments:

Post a Comment