ΧΟΧΛΙΟΙ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΡΙΣΤΟΙ!
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό χοχλιοί (σαλιγκάρια),
- 180 γρ. ελαιόλαδο,
- 100 γρ. ξύδι,
- 30 γρ. αλάτι,
- 4 κλαδάκια δεντρολίβανο (αρισμαρί)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε τους χοχλιούς σε ένα τηγάνι με λάδι, αφού προηγουμένως τους έχουμε καθαρίσει και βράσει (όταν ρίχνουμε τους χοχλιούς στο νερό, αυτό πρέπει να βράζει).
Τους τηγανίζουμε για 5 λεπτά και τους σβήνουμε με ξύδι, προσθέτοντας δεντρολίβανο. Τους αφήνουμε στη φωτιά για 1-2 λεπτά ακόμα.
TIPS
Πριν βάλουμε το λάδι στο τηγάνι, αλατίζουμε τον πάτο του τηγανιού και ύστερα ρίχνουμε τους χοχλιούς αλατισμένους
Τους τηγανίζουμε για 5 λεπτά και τους σβήνουμε με ξύδι, προσθέτοντας δεντρολίβανο. Τους αφήνουμε στη φωτιά για 1-2 λεπτά ακόμα.
TIPS
Πριν βάλουμε το λάδι στο τηγάνι, αλατίζουμε τον πάτο του τηγανιού και ύστερα ρίχνουμε τους χοχλιούς αλατισμένους
No comments:
Post a Comment