Thursday, December 11, 2014

Oh Xmas Lights keep shining on!

Οι βιτρίνες ομόρφυναν με δεντράκια, παιχνίδια και μπισκοτιέρες, το Σύνταγμα στολίστηκε, τα Jumbo συνεχίζουν απτόητα την καθιερωμένη πλέον αντίστροφη μέτρηση και εσύ βάζεις τις πρώτες -ή τελευταίες- πινελιές στο γιορτινό décor του σπιτιού σου! Τι γίνεται, όμως, όταν ο στολισμός παύει να είναι «προσωπική υπόθεση»;

Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι τουλάχιστον θεαματικό! Για του λόγου το αληθές, σε ένα προάστιο στο μακρινό Los Angeles η γειτονιά οργανώθηκε και τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια συγχρονίστηκαν υπό τον εναλλακτικό ήχο της Trans-Siberian Orchestra!


Μπράβο τους, να πω εγώ.. για το ομαδικό πνεύμα, τον επιμελή σχεδιασμό και την εφευρετικότητα, αλλά καθότι κατάγομαι από χωριό –γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε- να προσθέσω ότι έχουμε άλλους κανόνες! Διότι αν δεν καταφέρεις να εξασφαλίσεις εσύ από μόνος σου τη φωταγώγηση της γειτονιάς και τα βλέμματα slash επιφωνήματα θαυμασμού των περαστικών, τότε τι κάνεις σε τούτη η ζωή;

Ομολογώ ότι πάντα θα αναπολώ με νοσταλγία τις στιγμές που με τον αγαπημένο μου μπαμπά σχεδιάζαμε με προσήλωση την ιδανικότερη τοποθέτηση των λαμπιονιών.. Ιεροτελεστία! Έτσι θα θυμάμαι και τη φετινή, καθώς το καθήκον μου το εκπλήρωσα επιτυχώς για μια ακόμη χρονιά!

Μόνο μην ξεχαστώ και του δείξω τον τυπά που έβαλε το σπίτι του να χορεύει στους ρυθμούς του «sexy and I know it», εν έτει 2011.. Όχι τίποτα άλλο, απλά είμαστε και λίγο εγωιστές -με την καλή πάντα έννοια- στο σόι και με βλέπω του χρόνου να αποκτώ και γνώσεις ηλεκτρολόγου και ηλεκτρονικού για να επιβιώσω..

Εσείς απολαύστε τον ελεύθερα. He nailed it!












No comments:

Post a Comment