Monday, February 24, 2014

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΤΟ 2014!

Θερμότερa  Μεταλλικά στηρίγματα 

Αυτό το έτος θα υπάρξει μια στροφή προς πιο ζεστά μεταλλικά χρώματα, όπως ορείχαλκο και χαλκό, μπορντούρα μακριά από τα παράτολμο, ανοξείδωτο χάλυβα και χρώμιο ψυχρότερο μέταλλα.Iron και παρόμοιες αποχρώσεις θα κυριαρχήσουν το 2014.

Φυσικά υλικά για τοίχους 

φυσικοί τόνοι σε όλα τα ημισφαίρια του εσωτερικού σχεδιασμού , όπως κουζίνες.  Θα δείτε στις τρέχουσες κουζίνες πλέον να εκθέτουν παλιά φυσικά δοκάρια, τα οποία φαίνονται φανταστικά με λεκέ ή κερί μέλισσας. Νέες κατασκευές και σχέδια θα επιδιώξει τη δημιουργία δεσμών μεταξύ  τοίχου και  οροφής:.Με επιπλέον κόστος ναι, αλλά αξίζει απόλυτα το φινίρισμα που δίνει.

Βασικά Μονόχρωμο 

Όπως και οι Σκανδιναβοί κάνουν καλύτερα. Απλό και κομψό.Η τάση αυτή  υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό το 2014 όμως θα κυριαρχήσει. Για να αποφευχθεί ένα κρύο άχαρο τοπίο κουζίνας, προσθέστε μερικά αξεσουάρ από φυσικό ξύλο, το οποίο θα κάνει θαύματα για την αύρα του δωματίου. στερεά μαρμάρινες πλάκες, λωρίδες από γυαλί ή άλλα στερεά επενδύσεις τοίχων,  θα  είναι ο νικητής το 2014.

Εκτόξευση Μπλε 

Το μπλε είναι το χρώμα για το 2014 και είναι χωρίς αμφιβολία ένας νικητής για κουζίνες, Χρησιμοποιώντας καταπραϋντική μπλε ναυτικό, uplifting μπλε ουρανό, ενεργητικός ηλεκτρικό τυρκουάζ που αν συνδυαστούν σωστά, θα χτυπήσει το σημείο, . Ψάξτε για μπλε αξεσουάρ, ντουλάπια και πλακάκια το 2014.

Φυσικό

Κλίνει προς μια σχεδόν της πόλης αίσθηση μετατροπή διαμερίσματος, με καπλαμά τούβλο τοίχους, φυσικά countertops ξύλο και μαύρο-καφέ πόρτες , μη ξεχνώντας  τα εξαρτήματα χαλκού. Ψάξτε για φυσικό ξύλο ή πέτρα κορυφές πάγκο, φυσικά τοιχώματα (πιθανή καπλαμά τούβλο), τα φυσικά ξύλινα ντουλάπια. Ό, τι προέρχεται από τη γη, είναι καλό (σε λογικά πλαίσια φυσικά!).

Ανοιχτά ράφια

Τα ντουλάπια κουζίνας θα είναι πάντα χρήσιμο στοιχείο  σε όλες τις κουζίνες, αλλά τώρα βλέπουμε μια τάση προς τα ανοιχτά ράφια.Πλέον οι άνθρωποι θέλουν να αναδείξουν όχι μόνο φανταχτερά κουζίνα τους, αλλά και ό, τι άλλο (καλής ποιότητας), η οποία είναι στην κουζίνα. Αν και βρίσκεται ακόμα σε νηπιακή ηλικία, η τάση αυτή αυξάνεται γρήγορα και βλέπουμε σχεδιαστές και κατασκευαστές εφαρμόζουν ανοιχτά ράφια το 2014 τα σχέδιά τους.









πηγή:freshome

No comments:

Post a Comment