Tuesday, January 14, 2014

Πως οι ντουλαπες μας θα δείχνουν όμορφες και τακτοποιημενες!!

Όνειρο κάθε γυναίκας είναι οι τεράστιες ντουλάπες ,που μπορεί όμως να μετατραπεί και σε εφιάλτη κάθε φορά που πρέπει να τακτοποιηθεί!Γι αυτό εμείς θα σας δώσουμε κάποιες ιδέες που μπορεί να κάνουν την διαδικασία αυτή πιο ευχάριστη,ξεκούραστη και δίχως να σπαταλήσουμε χρόνο που δεν έχουμε!!


ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ,είναι η  πρώτη και πιο βασική διαδικασία που πρέπει να γίνει για να είναι όλα πιο εύκολα! Ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα που θέλουμε να κρατήσουμε, πετώντας ότι έχει χαλάσει, χαρίζοντας κάπου ,αυτά που πλέον δεν καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες ή δεν είναι πλέον χρήσιμα πράγματα για εσάς ,σε κάποιον που μπορεί να τα έχει ανάγκη θα έχετε μείνει στο τέλος με αυτά που πραγματικά έχετε ανάγκη.

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΧΩΡΟΥ, μια άλλη εξίσου σημαντική διαδικασία είναι η σωστή κατανομή των πραγμάτων ,είτε αυτά είναι ρούχα είτε αξεσουάρ ακόμα παπούτσια  ή φουλάρια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να αποθηκευτεί μέσα στην ντουλάπα μας.Το να ορίσουμε ανάλογα με το χώρο που έχουμε , το που μπορεί να τοποθετηθεί το καθετί είναι κάτι που θα μας γλιτώσει από ταλαιπωρίες, κούραση και χάσιμο χρόνου.



ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ-SOS , αγοράστε ή ακόμα ακόμα φτιάξτε όμορφα και καθαρά κουτιά αποθήκευσης που θα τοποθετηθούν στην ντουλάπα, στα συρτάρια ή στα ράφια, τα οποία θα μας βοηθήσουν στο να γνωρίζουμε που ανήκει τι διευκολύνοντας μας έτσι να βρίσκομαι τα πάντα γρηγορότερα. Θήκες από υφάσματα ειδικά μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν ώστε να τακτοποιήσετε αντικείμενα όπως κοσμήματα,ζώνες και φουλάρια.





ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ, φροντίστε να αγοράσετε πολλές και σωστές κρεμάστρες που θα ταιριάξουν όμορφα πάνω τους τα ρούχα και θα δώσουν ένα ξεκάθαρο και ομοιόμορφο ύφος στην ντουλάπα σας.



Τέλος μερικές ιδέες για να κάνετε την ντουλάπα σας πιο κομψή και ενδιαφέρουσα θα ήταν αν τοποθετούσατε τα ρούχα σας ανάλογα με την χρωματική τους απόχρωση, από τα σκούρα στα πιο ανοιχτά και αντίστροφα. Πολύχρωμες κρεμάστρες που θα αντιστοιχών σε κάθε είδος ρούχου είναι ένα άλλο στοιχείο που θα δείχνει την ντουλάπα σας πιο "παιχνιδιάρα". Ανάλογα με το ύφασμα και το στυλ  θα μπορούσε να είναι ένας διαφορετικός τρόπος στησίματος.





Tips: Θα ήταν καλό να τοποθετούμε τα ρούχα ανάλογα με την χρήση τους και το πόσο συχνά χρησιμοποιείται το καθένα από αυτά, γιατί έτσι πάντα η ντουλάπα μας θα είναι τακτοποιημένη και δεν θα χρειάζεται αρκετός χρόνος για να βρούμε ένα ρούχο που "κάπου εδώ θα είναι , το είδα , το είχα  βάλει  αλλά δε το βρίσκω".  







Κείμενο: Πάτρα Τσορμπατζόγλου
               Διακοσμήτρια
 

No comments:

Post a Comment