Sunday, January 5, 2014

ΕΞΥΠΝΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!

Τι πιο όμορφο την περίοδο των γιορτών από το να αγοράζουμε δώρα για τους αγαπημένους μας αλλά φυσικά και για εμάς.
Είναι η ευκαιρία που περιμένουμε όλο το χρόνο για να βγούμε στα μαγαζιά και να ξοδέψουμε χωρίς τύψεις. Πέρα όμως από τα πολύ προσωπικά δώρα όπως τα ρούχα ή τα καλλυντικά ιδιαίτερη αξία έχουν αυτά που θυμίζουν τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του νέου έτους. Προτιμήστε λοιπόν να χαρίσετε δώρα με γιορτινά θέματα καθώς οι αγαπημένοι σας θα τα χαίρονται κάθε χρόνο και θα τα προσθέτουν στη συλλογή τους από χριστουγεννιάτικα στολίδια.

1. Κλασσική αξία έχει το ρόδι που εθιμοτυπικά προσδίδει καλοτυχία. Ρόδια θα βρείτε σε διάφορα υλικά όπως μέταλλο, κεραμικά ή ακόμα ζωγραφισμένα σε πλάκες.



2. Όμορφα γούρια ακόμα είναι το κλειδί, το πέταλο, τα μπρελόκ με χρωματιστές χάντρες και ματάκια και φυσικά η παλιά μας δεκάρα.



3. Διακοσμητικά για το σπίτι είναι τα στεφάνια για την εξώπορτα ή ακόμα και μικρά στεφανάκια για κεριά.


4. Για μικρά παιδιά και όχι μόνο υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε λούτρινα, κεραμικά ή υφασμάτινα κουκλάκια που απεικονίζουν ξωτικά, Άγιους Βασίληδες, ταράνδους, αγγελάκια και χιονάνθρωπους.



5. Πολύ ωραία ιδέα επίσης είναι να δωρίσετε πετσέτες, τραπεζομάντιλα ή ακόμα και χαρτοπετσέτες  με χριστουγεννιάτικες παραστάσεις.

6. Φυσικά μπορείτε να κάνετε δώρο απλά μια ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη μπάλα για το δέντρο. Μια πρωτότυπη μπάλα ή στολίδι πάντα θα θυμίζει ότι είναι από εσάς.

7. Τα κουτιά ακόμα είναι μια πολύ καλή πρόταση καθώς σε όλους αρέσει να τα χρησιμοποιούν για να βάλουν σοκολατάκια ή καραμέλες που θα κεράσουν τους καλεσμένους τους αντί να χρησιμοποιήσουν κάποιο σκεύος που έχουν όλο τον υπόλοιπο χρόνο.



8. Ειδικά για τις γιορτές ωραία ιδέα είναι και τα αποξηραμένα ή υφασμάτινα λουλούδια που είναι ραντισμένα με χρυσόσκονη και συνοδεύουν ιδανικά καλάθια με ποτά ή γλυκά.

Τέλος μη ξεχνάτε ότι η περιποιημένη και εντυπωσιακή συσκευασία του δώρου αυξάνει την αγωνία αλλά και την ικανοποίηση του παραλήπτη. Για αυτό και μόνο ακόμα και για πράγματα που αγοράζετε για τον εαυτό σας μη διστάσετε να ζητήσετε να σας τα δώσουν σε συσκευασία δώρου.











πηγη:.limedeco.gr
κείμενο:Μαρία Χατζησταύρου
                      Διακοσμήτρια

No comments:

Post a Comment