Wednesday, September 9, 2015

ΕΙΣΟΔΟΣ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!

Αφού άρχισε το φθινόπωρο για τα καλά και όλοι σιγά σιγά επιστρέφουμε στα γλυκά, αστικά σπιτάκια μας λέω ν αρχίσουμε τις αλλαγές για να κάνουμε την επιστροφή μας ευχάριστη και δημιουργική.
Τι λέτε να ασχοληθούμε λίγο με την είσοδο μας,που αρκετά συχνά την παραμελουμε έως και την αγνοούμε πλήρως. . Λάθος μεγαλο, που μπορούμε να διορθώσουμε αρχίζοντας απο τώρα.
Η είσοδος κάθε σπιτιου όποια κι αν είναι,  όπου κι αν είναι σε πολυκατοικία ή σε μονοκατοικία, μικρή ή μεγάλη παίζει σημαντικό ρόλο στην αρχική εντύπωση και στο γενικο στυλ κάθε σπιτιού.
Χαρίστε λοιπόν στην είσοδό σας αυτό που της αξίζει και το οποίο τις περισσότερες φορές δεν κοστίζει παρά μόνο λίγο από το χρόνο και το κέφι μας.
Ασ δούμε μερικές έξυπνες ιδέες στις φωτογραφίες που ακολουθούν και θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μια είσοδοομορφη γαια εσάς και τους καλεσμένους σας.













Tips : Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν αμέτρητα αντικείμενα και υλικά που βρίσκονται ήδη στο χώρο μας και τα οποία αν χρησιμοποιηθουν αυτούσια ή με μικροαλλαγες ειναι ικανά για τη δημιουργία μιας εισόδου που θα είναι αξέχαστη και ελκυστική. .














Πηγή εικόνων : google.gr 

No comments:

Post a Comment